S-Leap Program

Egy cég, vagy HR vezető számára rendkívül fontos a cég felé való elköteleződés mélyítése, a motiváltság és a teljesítményfokozás. Az S-Leap program a vállalati wellbeing teljesen új megközelítése.

Az alvásminőség javítása mellett olyan elemeket is tartalmaz, mely a közösségi összetartást, csapatmunkát is erősítik, így nem csak pihentebb, frissebb, de elkötelezettebb munkatársakat kap a vállalat.

Ismerd meg az S-Leap tréninget, mellyel résztvevők 95% maximálisan elégedett! Egy különleges well-being tréning Metro Nagykereskedelem ajánlásával. Kérd az ingyenes, 30 perces online konzultációt alvástrénerünkkel!

S-Leap program előnyei

Az S-Leap program mind egyéni-, mind pedig vállalati szeinten számos előnnyel bír. A programban való részvétel egy önálló, teljes értékű juttatáscsomag a munkavállalók számára, melynek köszönhetően jobb lesz a produktivitásuk, erősebbé válik a rezilienciájuk, és nő a vállalat iránti lojalitásuk.

A program alappillérei

  • Céges csoportok számára, élő foglalkozás
  • Formátuma: workshop, előadás, tréning
  • 4 alkalom: 4×120 perc, 4 héten át
  • Szakmai vezetők Dr. Hermann Gábor, alvásfogorvos és Fodor Zsuzsanna, mindfulness coach
  • Zárt csoport a résztvevőknek, közösség építése, „felelős párok”
  • Mindenhol gyakorolható módszerek átadása

A program fő üzenetei

Egy vállalati wellbeing programtól azt várjuk el, hogy mérhető változásokat hozzon. Kevesebb betegszabadság, jobb munkavállalói közérzet és teljesítmény. Ezen felül egyre fontosabb egy olyan vállalati kultúra, melyek People Centric Culture-két szokás említeni. Meggyőződésünk, hogy ennek egyik, ha nem a leghatékonyabb módja egy vállalati egészség közösség építése.

Programunk egyik legfontosabb visszajelzése, hogy “nem vagy egyedül problémáddal” A másik annak erősítése, hogy “megvan a lehetőséged, hogy kezedbe vedd egészséged alakítását” A harmadik pedig, hogy “a közösség támogatása segít egyéni céljaid megvalósításában”  A cél, hogy olyan ismereteket adjunk át, melyeket azonnal tudnak hasznosítani a résztvevők. A 90% feletti elégedettség visszaigazolja azt, mennyire fontos ez az út, mennyire nagy igény van egy ilyen programra, egy ilyen közösségre.

Visszajelzések

Visszejelzés HR részéről

„Rendkívül elégedettek vagyunk a tréninggel. Minden cégnek szívesen ajánljuk.”

/Kaszás Helga, People and Culture Director, Metro Nagykereskedelem/

Visszajelzés a résztvevők részéről

idezojel

„Ajánlom mindenkinek, aki nincs megelégedve az alvásával. Olyan apró dolgokon múlik a kielégítő alvás, amire nem is gondolna a hétköznapokban az ember. A kurzus rávilágít apró, nem megeröltető, de ellenben nagyon effektív technikákra.”

idezojel

„Átfogó és könnyen alkalmazható tudást kaptam az alvásról a kurzuson. Ez önbizalommal tölt el, hogy én is tudok tenni a jó alvásért. Nagyon sokat tanultam, és már most sokkal jobb az alvásom.”

idezojel

„Sok érdekes információt kaptam, amik megerősítenek abban, hogy tovább haladjak ezen az úton. Köszönöm!”

idezojel

„Felszabadító érzés, hogy én is tudom javítani az alvásomat, ha odafigyelek pár dologra.”

idezojel

„Nagyon sokat tanultam, nem is gondoltam volna, amikor elkezdtük. Sokkal többet kaptam, mint amire számítottam.”

95%

Maximálisan elégedett volt, és másoknak is ajánlaná

94%

Egyértelmű javulást érzett alvásában

Miért válaszd az S-Leap programot?

Az S-Leap olyan intenzív, gyakorlatorientált program, mely során a résztvevők elsajátítják a jó alvás készségét. A foglalkozásokon az előadások során prezentációkat használunk, a résztvevők pedig nyomtatott és online anyagokból sajátíthatják el az ismereteket, melyekben a program befejezése után is bármikor visszakereshetik az elméletet és a gyakorlatok pontos leírását is.

Szakmai vezetők

Fodor Zsuzsanna

coach, alvástréner

10 év tapasztalatát Zsuzsanna egyéni fejlesztési, konzultációs módszerekkel egészítette ki. Mindig is érdekelte a változás, a motiváció, ami mozgatja a változást és a tudatalatti blokkok, amik gátolják az embereket a döntéshozásban.

A NeuroLeadership Institute coach képzésén neves szakemberek kutatásainak eredményein alapuló megközelítést tanult, ezt egészítette ki alternatív technikákkal, mint a Wingwave technika, NLP coaching és a különleges amerikai PSYCH-K módszer.

2000+ tréning órával, 200+ coaching órával Zsuzsanna jelentős tapasztalatot szerzett, és ezt a tudását fogja behozni az alvás-programba, hogy Gáborral közösen jelentős életmódbeli javulást idézzenek elő a résztvevők életében.

Dr. Hermann Gábor

alvásfogorvos

magyar fogszabályozás innovatív alakja, a 2000-es évektől több új technológiát alkalmazott először az országban. Többek között az Invisalign láthatatlan fogszabályozás, a “Lágy Erőkkel Működő Fogszabályozás” más néven Damon Technika, a fogszabályozási mikroimplantátumok első alkalmazója és oktatója Magyarországon, de elsők között alkalmazta a digitális fogszabályozás elemeit is.

Hazai és nemzetközi előadásokat tart. Bevezette az egészségközpontú fogszabályozás és fej-nyaki funkcionális medicina (craniofacial functional medicine) kifejezéseket és ennek az irányzatnak vezető képviselője, nemzetközi IFUNA szervezet elnöke.

2020 óta foglalkozik alvásfogászattal, neves hazai alvásorvosi team-ek tagja, alvásorvosokkal és fül-orr gégészekkel dolgozik együtt. A fogászat, alvás, teljes test vonatkozása mellett a sport- teljesítményfokozással és a neurológiai fejlesztés területeivel is foglalkozik. 2019-ben dolgozta ki azt az egészség-program koncepciót, mely az S-Leap Vállalati Alvásprogram alapjául szolgált.

A vállalati well-being 10 legfontosabb előnye

Az utóbbi időben a vállalatok egyre nagyobb figyelmet fordítanak az egészséges életmód kialakítására és az alkalmazottak egészségi állapotának támogatására. Ez azért fontos, mert az alkalmazottak jólléte és egészségi állapota közvetlen hatással van a vállalat hatékony működésére. Ennek eredményeként számos vállalati well-being program indult el, amelyek keretében a munkáltatók aktívan támogatják a munkavállalók egészséges életvitelét. Az alábbiakban bemutatjuk a vállalati well-being programok 10 legfontosabb előnyét:

1.Kellemes időtöltés és közös élmények

A munkahelyi tevékenységek gyakran monotonok és unalmasak lehetnek, aminek következtében csökkenhet a munkamorál és a teljesítmény. A well-being programok bevezetésével olyan szórakoztató tevékenységekkel gazdagíthatjuk a mindennapokat, amelyek kapcsolódnak az aktuális munkavégzéshez. 

2.Produktivitás javítása

A munkahelyi well-being programok, rendszeres testmozgás és az egészséges táplálkozás segítségével növelhető az alkalmazottak teljesítménye. A megfelelő étkezés és mozgás serkenti az agyat, hogy hatékonyan fókuszáljon a napi feladatokra.

3.Kiegyensúlyozottabb munkatársak

Az AFLAC 2012-es Munkaerő jelentése szerint azok a dolgozók, akik részt vesznek munkahelyi well-being programokon, nagyobb elégedettséget mutatnak a munkájuk iránt, mint társaik. Jobban érzik magukat a bőrükben, ezért rugalmasabban kezelik a napi feladatokat. Az egészséges életmód és a rendszeres testmozgás kiegyensúlyozottabbá teszi az embereket.

4.Közösségépítés

A well-being programok, amelyekbe beépítették a csapatépítő tevékenységeket, összekapcsolják az alkalmazottakat egymással és a vállalattal. Fokozódik az egymás iránt érzett empátia, a munkatársak közti kapcsolat elmélyül, új barátságok születnek.

5.Alacsonyabb egészségügyi költségek

Ha a munkahely támogatja a testmozgást és az egészséges életmódot, az hozzájárul az alkalmazottak egészségéhez. Ezáltal csökken a betegségek gyakorisága, ami jelentős költségmegtakarítást eredményez a vállalatnak rövid és hosszú távon egyaránt. Több tanulmány is igazolja, hogy a well-being programok nagyban csökkenthetik a betegszabadságok számát, és emellett hatékonyabbá teszik a munkavégzést.

6.Teljesítmények ösztönzése

Számos munkahely hirdet közös kihívásokat az alkalmazottak között. Például mennyi lépést tesznek meg egy hónap alatt, vagy ki tud lemondani a cigarettáról? Ezek a kihívások erősítik a versenyszellemet.

7.Fizikai állapot javítása

A jó alváminőség hozzájárul a megfelelő fizikai állapot és jó közérzet kialakításához. Az ebédszünetben végzett edzések is számos előnnyel járnak. 

8.Stressz csökkentése

Az egészségmegőrzés egyik kulcsa a stresszkezelés. A stresszhelyzetek kezelése és az ezen való átlendülés nagyon fontos a nehéz időkben. 

9.Egészségesebb szokások kialakítása

A munkahelyi wellness programok segítik az egészséges életmód elterjesztését, ami közösségi szinten is elősegíti az egészséges szokások kialakulását. Ha a munkahelyen mindenki összefog és támogatja egymást az egészséges életmódra való áttérésben, akkor könnyebb lesz megszabadulni az egészségtelen szokásoktól, ami az új életvitel első lépése.

10.Fogyás támogatása

A nap mint nap végeztt ülőmunka sajnos negatív hatással lehet az egészségi állapotra. A jó minőségű, kielégítő alvás, az egészséges táplálkozás és a rendszeres testmozgás segít az egészséges súly elérésében. 

Ha szeretnél többet megtudni a vállalati well-being programjainkról, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot még ma! Így közös munkával elérhetjük, hogy a vállalkozásod még sikeresebb legyen és az alkalmazottaid egészségesen, kiegyensúlyozottan és motiváltan végezhessék munkájukat!

Kérd az ingyenes, online konzultációt

Az alábbi űrlapon jelentkezhetsz az ingyenes, online, 30 perces konzultációra, melyen trénerünk segít felmérni a vállalat problémáit és megtalálni rájuk a megfelelő megoldást. A konzultáción való részvétel semmilyen kötelezettséggel nem jár.

30 perces ingyenes online konzultáció cégeknek

    Atavédelmi nyilatkozat: https://neurotrain.hu/adatvedelmi-tajekoztato/

Cím: 1036 Budapest, Lajos utca 91. 3.emelet /1.

Telefon: 06309841498

E-mail: sleap@neurotrain.hu