Komplex testtartás-felmérő szűrőprogram

Magyarországon egyedülálló szűrőprogram

Fáj a hátad, nyakad, csípőd, lábad, talpad- és mondták, hogy ez összefügg a testtartásoddal? Szeretnéd tudni, hogyan indulj el, ki tud rajtad segíteni?
A megoldás egy Magyarországon egyedülálló felmérés, ami a testtartást komplex összefüggéseiben vizsgálja.

Milyen okok állnak a fájdalom hátterében?

Testtartásunk, mozgásunk nagyon sok tényező miatt alakul úgy, ahogyan azt éppen látjuk és érezzük. Sokat halljuk, hogy örökölt okok, mozgáshiány, rossz szokások, elhízás, balesetek, műtéti hegek alakíthatják tartásunkat. Kevesebbet halljuk, hogy a testtartásra egyéb tényezők is hatnak, mint a látás, egyensúly-szervünk, talpunk, akár fogsorunk is.
 
Manapság ezeket a területeket teljesen külön kezeljük, más-más szakemberhez megyünk, ha problémánk van ezekkel, nem is sejtjük, hogy ezek akár össze is függhetnek. Pedig az alap anatómiai és élettani összefüggések azt támasztják alá, hogy a test izomzatának működését és így a tartásunkat és mozgásunkat mindezek együtt határozzák meg. Egy fogelvesztés, foghiány, megváltozott fogazat ugyanúgy hatással lehet a testtartásra, mint a szemizmok gyengülése, vagy az egyensúlyozó szervben történt változás. Éppen ezért fontos, hogy ezeket a területeket együttesen vizsgáljuk.

A felmérés részletei

A jó hír, hogy Magyarországon immár elérhető ez a fajta komplex felmérés, melyet Olaszországban és más országokban régóta alkalmaznak és professzionális sportolók, átlagemberek kezelésében, tartásuk, sportteljesítményük fokozásában.
 
A felmérés során a testkép elemzésében vizsgálja a látással, egyensúly-szervvel, harapással, talppal való összefüggéseket és egy olyan összefoglalót készít, melyben javaslatokat tesz a fenti területek fejlesztésére, ha az szükséges.

A komplex testtartás-felmérő szűrőprogram értéke

72 000 Ft

A szűrőprogram két alkalomból áll.
A felmérés 90 perces.
Egy külön időpontban, egy 30 perces személyes megbeszélés során gyógytornászunk javaslatot tesz a következő lépésekre.

Kapcsolat

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

    Atavédelmi nyilatkozat: https://neurotrain.hu/adatvedelmi-tajekoztato/

Rendelési idő:

  • Hétfő: 09:00-18:00
  • Kedd: 14:00-19:00
  • Szerda: 09:00-19:00
  • Csütörtök: 08:00-19:00

Cím: 1036 Budapest, Lajos utca 91. 3.emelet /1.

Telefon: +36 1 306 78 46; +36 20 996 7846

E-mail: info@neurotrain.hu