Integrál coaching

Sokan jönnek hozzánk kérdésekkel, hogy mi a teljesítményfejlesztés, sebészet nélküli fogszabályozás, stabil harapás, szép mosoly megteremtésének a titka.

A válasz minden esetben a változás a tartós egyensúly irányábaManapság több, különböző síkon tudjuk magunkat kezeltetni, legyen az csontkovács, biohacking, neurológia, új étkezési szokások bevezetése, stb. Azonban a lehetőségek, információ zavaros bősége miatt nagyobb kihívást jelent a megfelelő mód kiválasztása.

Éppen ezért vezetünk be egy új szolgáltatást, a coaching-ot abban a korosztályban, amelyiket korai korban kapta el a technológia szele. Különösen elkél a segítség, hisz sok esetben a generációs különbségek megnehezítik a közös nyelvet. Ha valakinek sikere lehet, az egy olyan coach, aki beszéli és érti a nyelvet, kultúrát, kihívásokat.

Az egészséges életmódra való átállás komoly feladat. Egy-egy terápiás gyakorlat beépítése a napi rutinba, a program kitartó végzése elég nagy kihívás.  A coach segíti és végigkíséri a változás folyamatát. Fokozatosan megteremtvén a belső feszültségek oldásával, egyéni megvalósításokkal, akadálymentesítéssel a kiegyensúlyozottabb életminőséget. Az Integrál Coaching egy független szolgáltatásunk, amely támogathatja különböző terápiáinkat.

Kinek ajánljuk a csomagot?

Aki…

  • Úgy érzi, hogy magától nem tud mintákat megváltoztatni, impulzust keres
  • Tehetetlen köröket fut, ismétlődő konfliktusokba kerül, ki akar törni
  • Szét van esve, életmódot szeretne reformálni
  • Egészségközpontú kezelés esetében a tréning feladatainak beillesztése a mindennapokba, a motiváltság fenntartása gondot okoz számára, vagy gyermeke számára
  • A kiégést szeretné elkerülni, feldolgozni
  • Nem látja pontosan, merre tart vagy tarthat az élete, új irányt szeretne
  • Személyiségén szeretne alakítani,
  • Szorong egy bizonytalan jövő, önkép miatt, stabilitást keres

Szolgáltatásunk ideális célcsoportja a 16-36 éves korosztály

Mit érdemes tudnod a folyamatról?

 • A folyamat egy első konzultációval indul, ami egy 60 perces beszélgetés, melynek ára 5.999 Ft. Ennek célja az állapotfelmérés, célkitűzés. Online Zoomon vagy élőben a Nagyvárad Térnél lesz megtartva.
 • Ezt követik a további megbeszélt heti fix rendszerességű ülések. Ezek lehetnek személyesek vagy online Zoom-on, ugyancsak 60 perc időkerettel. A heti fix, rendszeres időpont alap feltétele az önismeret fejlődésének. A folyamat havidíja 29.999 Ft.
 • Az alkalmak célja, tartalma, tempója, végének a kitűzése egyénfüggő. Lesz, aki konkrét elképzelést szeretne megvalósítani, lesz aki hónapról hónapra új dolgokat fedez fel, miközben mélyülnek a gondolatai, megélései.

Integrál Coaching

Mi a közös a Mátrix-ban, Tony Robbins-ban, a Whole foods vállalatban? Mind egy filozófiai mozgalom gyümölcsei.

Mára az emberiség történelemének, összes kultúrájának a lélektana és spirituális modellje megismerhető, gyakorolható, összevethető. Ennek a globálisan kapcsolt korszaknak megfelelően egy olyan lélektani modellre van szükségünk, amely minden ismeretanyagot magába foglal: egységes emberkép az információs társadalomban. Az integrál szemlélet ezt a teljességre törekvést képviseli, Ken Wilber amerikai író, filozófus, elméleti pszichológus nevéhez fűződik. Nagy hangsúllyal a tudat természetének, fejlődésének megismerésére, hisz minden megnyilvánulás az életünkben, környezetünkben tükrözi a tudat működését, fejlődését, “tyúk vagy a tojás” dinamikával alakítják egymást.

Így a teljes emberi evolúciót magunkkal hordozzuk a működésünkben, értékrendünkben, környezetünkben. Csupán ráépültek egymásra az új tudatrétegek, ahogyan alakult az élet a történelem során, ezért a ma átélt társadalmi-, politikai-, generációs- vagy belső feszültségek ezeknek a működési rétegeknek az elhangolt ambivalenciái.

Az ambivalenciák oldásának a kulcsa a szintézis. Mint hogy ha a paradicsom, saláta, hús és a buci vitatkozna a hamburgerben, hogy ki a jobb, míg a hamburger lényege ezeknek az egysége. Az Integrál irány egy hamburger diéta. Az első pszichológiai irányzat, ami egyszerre ad átfogó figyelmet a személyiség fejlődésének és meghaladásának. Nem más ez, mint a tudat evolúciójának többfogásos lakomája.

Az integrál modellt mára ismerik és alkalmazzák a pszichológia, pszichoterápia, személyiségfejlesztés, spiritualitás, coaching, szervezetfejlesztés, vezetőképzés, közgazdaságtan, politika, orvoslás, környezetvédelem és művészetek területén is.

Kapcsolat

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

  Atavédelmi nyilatkozat: https://neurotrain.hu/adatvedelmi-tajekoztato/

Rendelési idő:

Hétfő: 09:00-14:00

Kedd: 09:00-19:00

Szerda: 09:00-17:00

Csütörtök: 09:00-19:00

Cím: 1036 Budapest, Lajos utca 91. 3.emelet /1.

Telefon: +36 1 306 78 46; +36 20 996 7846

E-mail: info@neurotrain.hu