Neurotrain Focus Home – képességfejlesztés gyermekeknek otthon

Problémát okoz gyermekének a koncentráció?
Tanulási, írásbeli nehézségei vannak? 
Szeretné, ha gyermeke sikeresen venné az iskolai akadályokat?

Fejlessze gyermeke képességeit egy különleges otthoni programmal!

Milyen problémák esetén segít?

Mit érdemes tudni a Neurotrain Focus Home-ról?

A Neurotrain Focus Home klinikai kutatásokkal alátámasztott módszer, mely speciális zenehallgatáson és mozgáskombináción alapul. Egy betanítást követően otthon tudják a programot folytatni, nem szükséges különórákra járni. Az program hossza 3-4 hónap, ezalatt látványos eredmény érhető el.

A tréning rugalmas, saját időbeosztás szerint lehet megfelelően haladni. A program alatt támogatást adunk, és a végén közösen visszamérjük a változásokat.

A zene és mozgás kombinációjának magyar vonatkozása a Kodály Módszer. Kodály felismerte, hogy a mozgás mennyire hatékonyan emeli ki a zenetanulást és erősíti a zene hatékonyságát a gyermek fejlesztésében.

Milyen előnyei vannak?

Idővel még több kutatás erősítette meg mindezt. A technológia fejlődése és a vegetatív idegrendszer kutatása hozta létre az úgynevezett modulált zenei módszereket. Lényege, hogy egy stúdióban az alap zenei anyagot úgy manipulálják, hogy bizonyos hang tartományokat felerősítenek, ezzel dolgoztatva meg a középfül izmait.

Ez az izomtevékenység végeredményben úgy hat a vegetatív idegrendszerre, hogy nyugtatja, koordinálja annak működését. Ráadásul a hangot nem csak audió, hanem csontvezetéssel is közvetítik, ezáltal erősítve a hatást. Ha szeretnél bővebben olvasni a kutatások eredményeiről, akkor kattints ide vagy ide.

Két fajta modulált zenei módszert kombinálunk a tréning során. Az első szakasz egy passzív zenehallgatás, mely nyugtatja a testet és befogadóbbá teszi az idegrendszert a második szakaszra. A második szakaszban a zenehallgatás már aktív, azaz a zene hallgatása mellett különböző gyakorlatokat adunk. Ez kifejezetten erősíti a test egyensúlyát, a koordinációt és egyéb képességeket.

Így épül fel a program

Mitől különleges a Neurotrain Focus Home Program?

A Neurotrain Focus Home program során alkalmazott módszereink a méltán világhírű Safe and Sound Program® és a Soundsory® program.

Meddig tart, milyen eszközöket biztosítunk a számodra?

Hermann-Ortho-Hirdetesek-1080x1080-1.jpg

A Soundsory ® programhoz egy multi-szenzoros, otthoni programhoz használható speciális eszközt adunk, melyben audió és csontvezetés is van és a zenelejátszó be van építve a fejhallgatóba, ami kényelmes mozgást tesz lehetővé.

Hermann-Ortho-Hirdetesek-1080x1080-1.jpg

A program serkenti az agyműködést és segíti a legfontosabb alapkészségek kialakulását. Segít a motoros és kognitív képességek fejlesztésében gyermekeknél és felnőtteknél, így javítja a koncentrációt, a kézírást, a test egyensúlyt, és pozitívan hat a tanulási képességre.

 

Hermann-Ortho-Hirdetesek-1080x1080-1.jpg

Végeredményben az érzékszervi készségek fejlődése gyorsabb reflexeket pontosabb koordinációt, javuló koncentrációt és fokozott test-tudatosságot eredményez, ami látható és érezhető javulást hoz a kognitív készségekben, mint például a tanulás, az érzelmi szabályozás, a szociális interakciók, a kritikus gondolkodás stb.

Kinek ajánljuk a programot?

Elsősorban a gyermekednek, de felnőtteknek is hatékony:

Tanulási nehézségek, koncentrációs zavar
Kézírás, mozgáskoordináció, finommotorikai problémák
Szenzoros, érzékszervi zavarok, fény, hangérzékenység

Mit fogsz tapasztalni, ha belevágsz?

A programok nagy hangsúlyt fektettek a zenei anyag kiválasztására. Az első tapasztalat, hogy élmény a zene hallgatása minden korcsoport számára. A második élmény a nyugalom, a test megnyugvása. A harmadik élmény a javuló teljesítmény testtartásban, koordinációban, kézügyességben. Végül jönnek a tanulás, koncentráció pozitív változásai.

A program lezárása

Ki vezeti a programot?

Dr. Hermann Gábor

A Neurotrain tréningközpont alapítója. Dr. Hermann Gábor az egészségközpontú fogszabályozás nemzetközi bevezetője a magyar alvásfogászat kiemelkedő alakja. Nevéhez köthető a több funkcionális program, mint a Dsmile és a Neurotrain.

A Funkcionális Neurológiában először kapcsolta össze a logopédia, testkezelések, funkcionális neurológia és neurológiai biotechnológia elemeit.

Bartus Ágnes és Dr. Hermann Gábor: képességfejlesztés gyermekeknek otthon

Ők már kipróbálták, és elégedettek az eredménnyel

A Neurotrain Focus Home csomag értéke

250 000 Ft helyett most csak

235 000 Ft

Személyes konzultáció, felmérés, betanítás
A program alatt Zoom vagy telefonos támogatás
Záróbeszélgetés, visszamérés
A készülék depozit díja (a program árán felül) 180 000 Ft, ami a program végén visszajár. A készülékbérlés meghosszabbítására van lehetőség (40 000 Ft/hó)

Kapcsolat

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Rendelési idő:

 • Hétfő: 09:00-18:00
 • Kedd: 14:00-19:00
 • Szerda: 09:00-19:00
 • Csütörtök: 08:00-19:00

Cím: 1036 Budapest, Lajos utca 91. 3.emelet /1.

Telefon: +36 1 306 78 46

E-mail: info@neurotrain.hu

GYIK

A Neurotrain Focus Home programot elsősorban azoknak a gyermekeknek ajánljuk, akik tapasztalták az alábbi tünetek egyikét:

 • fényérzékenység
 • hangérzékenység
 • koncentrációs problémák
 • figyelemzavar
 • rossz kézírás
 • magatartásproblémák
 • ADHD tünetei

A fenti panaszok hátterében általában az áll, hogy az idegrendszer másként reagál a külvilág ingereire, ez a képesség azonban a Neurotrain Focus Home program segítségével hatékonyan fejleszthető.

A Neurotrain Focus Home program hossza 3-4 hónap, ezalatt érezhető változások és látványos eredmények érhetőek el. A siker érdekében azonban a kis páciensnek minden nap foglalkoznia kell néhány percet a rá bízott feladatokkal.

Összesen két alkalommal; a program elején és a végén. A program ideje alatt folyamatos, napi otthoni gyakorlás szükséges, de személyes konzultációkra nincs szükség.

Az első személyes találkozás során átadunk egy kézikönyvet, mely tartalmazza a gyakorlatokat, illetve hozzáférést biztosítunk egy online felülethez, melyen a gyakorlatokat tartalmazó videók vannak napokra lebontva. 

Elsősorban azoknak a gyermekeknek, akik szeretnék fejleszteni tanulási- és szociális készségeiket, de nem kívánnak napi, heti rendszerességgel személyes tréningeken részt venni.