S-Leap alvásjavító tréning

Kis lépésekkel a nagy változások felé

Rosszul alszol, nem tudsz, elaludni, gyakran felébredsz?

Este, lefekvés után alig jön álom a szemedre? Sokat forgolódsz, többször felébredsz éjszaka, és nem tudsz visszaaludni, insomniát diagnosztizáltak nálad?

Napközben ezért fáradt vagy, nyűgös, türelmetlen és a munkahelyeden sem nyújtasz megfelelő teljesítményt? Ha ismerősek a fenti problémák, akkor olvass tovább! Az S-Leap alvásjavító tréning segítségével néhány hét alatt érezhető változást fogsz tapasztalni!

Ismerd meg az S-Leap tréninget

Az S-Leap egy egyedülálló tréning, mely a modern alvásorvoslás alapjainak ismertetése mellett segít a résztvevőknek, hogy:

 • Meg tudják figyelni alvásukat
 • Felismerjék azokat a területeket, amikre hatásuk lehet
 • Olyan gyakorlatokat sajátítsanak el, melyekkel hatékonyan tudják kezelni elalvási nehézségeiket, javítani tudnak alvásminőségükön.

Az S-Leap tréning egyik legfontosabb előnye, hogy nem online, hanem személyesen, csoportokban tartjuk. Így a trénerek és a résztvevők közt valódi kapcsolat alakul ki, és az összetartozás élményének köszönhetően bizonyítottan hatékonyabb a tréning.

A személyes, csoportos tréning előnyei

 Személyes, csoportos tréningOnline tréningEgyéni tréning
Személyes kapcsolat a trénerrel
Valódi összetartozás-élmény
A résztvevők egymást motiválják
Közösség ereje
Kölcsönös támogatás a résztvevők között

Kinek ajánljuk a tréninget?

Az S-Leap tréninget elsősorban azok számára fejlesztettük ki, akik szeretnének javítani az alvásuk minőségén. Az insomnia, vagy más néven elalvási nehézség, gyakori felébredés nagyon jó kezelhető különböző stressz-kezelési módszerekkel, viselkedés-terápiás tréningekkel. 

Az S-Leap tréning több pilléren áll, és olyan ismereteket ad át és gyakorlatokat tanít, melyek birtokában rövid idő alatt komoly eredmények érhetőek el. A tréning segít a résztvevőknek, hogy szokásaik megváltoztatásán és új szokások kialakításán keresztül könnyítsék az elalvást, csökkentsék az éjszakai felébredések számát és általában javítsák az alvást és az általános közérzetet. Pácienseink visszajelzései alapján bátran állítjuk, hogy az S-Leap tréningnek köszönhetően Te is jelentős életminőségbeli változásokat fogsz tapasztalni:

 • Végre leszámolhatsz az álmatlan éjszakákkal; az állandó forgolódás helyébe kellemes, pihentető alvás lép.
 • Reggelente frissen fogsz ébredni, megszűnnek a karikák a szemed alatt.
 • Sokkal magabiztosabb, energikusabb leszel, és jobban fogod érezni magad a bőrödben.
 • Javul a munkahelyi teljesítményed,hatékonyabban és produktívabban látod majd el a rád bízott feladatokat.
 • Más lesz a kisugárzásod: kipihentebb, mosolygósabb leszel, és ezt a változást biztos mások is észreveszik majd rajtad.

A tréning felépítése

A 4 alkalmas tréninget 10-14 fő részvételével szervezzük. Egy-egy alkalom 120 perces, jelenleg budapesti helyszínnel. A cél, hogy olyan ismereteket adjunk át, melyeket a résztvevők azonnal tudnak hasznosítani. Nyomtatott és digitális tananyagokat biztosítunk, így később is minden visszakereshető, ami az előadásokon elhangzik. Az első és az utolsó alkalmon tesztek segítségével mérjük vissza a változást. Szükség esetén szívesen összekapcsolunk további szakértőkkel (logopédussal vagy fül-orr-gégésszel).

A tréning az alábbi modulokból épül fel:

 1. ALVÁS ÉS LÉGZÉS (Ismerkedés; a jó alvás alappilléreinek ismertetése, egyéni motiváció megalapozása, célok meghatározása)
 2. STRESSZMENTES MINDENNAPOK (Stressz, idegrendszer, nyugtató technikák, mindfullness)
 3. ÉTKEZÉS ÉS ALVÁS (Metabilokus szindróma, béláteresztés és a rágás szerepe az alvás szempontjából)
 4. KÖRNYEZETI HATÁSOK (A közösség ereje)

Visszajelzések

Visszejelzés HR részéről

„Rendkívül elégedettek vagyunk a tréninggel. Minden cégnek szívesen ajánljuk.”

/Kaszás Helga, People and Culture Director, Metro Nagykereskedelem/

Visszajelzés a résztvevők részéről

idezojel

„Kaptam egy teljesen más felfogást az alvásról, felhatalmazva és felruházva érzem magam, hogy a kezembe vegyem a változást.”

idezojel

„Ajánlom mindenkinek, aki nincs megelégedve az alvásával. Olyan apró dolgokon múlik a kielégítő alvás, amire nem is gondolna a hétköznapokban az ember. A kurzus rávilágít apró, nem megeröltető, de ellenben nagyon effektív technikákra.”

idezojel

„Átfogó és könnyen alkalmazható tudást kaptam az alvásról a kurzuson. Ez önbizalommal tölt el, hogy én is tudok tenni a jó alvásért. Nagyon sokat tanultam, és már most sokkal jobb az alvásom.”

idezojel

„Rájöttem, hogy sokkal többet tudok tenni magamért, az alvásomért, mint azt gondoltam volna.”

idezojel

„Sok érdekes információt kaptam, amik megerősítenek abban, hogy tovább haladjak ezen az úton. Köszönöm!”

idezojel

„Felszabadító érzés, hogy én is tudom javítani az alvásomat, ha odafigyelek pár dologra.”

idezojel

„Nagyon sokat tanultam, nem is gondoltam volna, amikor elkezdtük. Sokkal többet kaptam, mint amire számítottam.”

idezojel

„A nappalok legalább olyan fontosak az alvásminőség javításában, mint az esték.”

idezojel

„Már sok dolgot kipróbáltam, évek óta kűzdök alvásproblémával, szinte gyógyszereken élek. Ez a 4 alkalom nagy lökést adott a javulásban, fittebbnek érzem magam, nagyobb az energiaszintem, kevésbé vagyok fáradt.”

95%

Maximálisan elégedett volt, és másoknak is ajánlaná

94%

Egyértelmű javulást érzett alvásában

Kikkel találkozol a tréningen?

Fodor Zsuzsanna

coach, alvástréner

10 év tapasztalatát Zsuzsanna egyéni fejlesztési, konzultációs módszerekkel egészítette ki. Mindig is érdekelte a változás, a motiváció, ami mozgatja a változást és a tudatalatti blokkok, amik gátolják az embereket a döntéshozásban.

A NeuroLeadership Institute coach képzésén neves szakemberek kutatásainak eredményein alapuló megközelítést tanult, ezt egészítette ki alternatív technikákkal, mint a Wingwave technika, NLP coaching és a különleges amerikai PSYCH-K módszer.

2000+ tréning órával, 200+ coaching órával Zsuzsanna jelentős tapasztalatot szerzett, és ezt a tudását fogja behozni az alvás-programba, hogy Gáborral közösen jelentős életmódbeli javulást idézzenek elő a résztvevők életében.

Dr. Hermann Gábor

alvásfogorvos

A magyar fogszabályozás innovatív alakja, a 2000-es évektől több új technológiát alkalmazott először az országban. Többek között az Invisalign láthatatlan fogszabályozás, a “Lágy Erőkkel Működő Fogszabályozás” más néven Damon Technika, a fogszabályozási mikroimplantátumok első alkalmazója és oktatója Magyarországon, de elsők között alkalmazta a digitális fogszabályozás elemeit is.

Hazai és nemzetközi előadásokat tart. Bevezette az egészségközpontú fogszabályozás és fej-nyaki funkcionális medicina (craniofacial functional medicine) kifejezéseket és ennek az irányzatnak vezető képviselője, a nemzetközi IFUNA szervezet elnöke.

2020 óta foglalkozik alvásfogászattal, neves hazai alvásorvosi team-ek tagja, alvásorvosokkal és fül-orr gégészekkel dolgozik együtt. A fogászat, alvás, teljes test vonatkozása mellett a sport- teljesítményfokozással és a neurológiai fejlesztés területeivel is foglalkozik. 2019-ben dolgozta ki azt az egészség-program koncepciót, mely az S-Leap Vállalati Alvásprogram alapjául szolgált.

Árak és időpontok

Mennyibe kerül?

A tréning részvételi díja 95 000 Ft, mely az alábbiakat tartalmazza:

 • könnyen elsajátítható gyakorlatok
 • közösség ereje
 • munkafüzet
 • személyes előadások, foglalkozások
 • kiegészítő olvasmányok
 • tagság zárt Facebook csoportunkban
 • szakértői támogatás, hogy minden gyakorlatot be tudj illeszteni a hétköznapokba
Neurotrain oldal (6)
Mikor indul a következő csoport?

A következő alvástréning november 13-án indul és hétfőnként, az esti órákban lesz:

 1. alkalom: 2023.11.13., 18:00-20:00
 2. alkalom: 2023.11.20., 18:00-20:00
 3. alkalom: 2023.11.27., 18:00-20:00
 4. alkalom: 2023.12.11., 18:00-20:00
Hol lesznek a foglalkozások?

A foglalkozásokat a Neurotrain Fejlesztőközpontban lesznek. Cím: 1036 Budapest, Lajos utca 91. 3.emelet /1.

Kapcsolat

Alvástréning jelentkezés

  Atavédelmi nyilatkozat: https://neurotrain.hu/adatvedelmi-tajekoztato/

Cím: 1036 Budapest, Lajos utca 91. 3.emelet /1.

Telefon: +36 30 984 1498

E-mail: sleap@neurotrain.hu