Ajándék Neurotrain gyakorlat-videók

A legjobb helyen jársz!

Szeretettel köszöntünk a Neurotrain világában! A Neurotrain Fejlesztőközpont Magyarországon egyedülálló álláspontot képvisel a holisztikus szemléletmód és a komplex kezelések tekintetében.

Nagyon fontos döntést hoztál, amikor bejelentkeztél az állapotfelmérésre, hiszen elhatároztad, hogy felületes, tüneti kezelések helyett feltárod a problémák mélyen rejlő okát, és a valódi, hosszú távú megoldást választod.

Íme, az ajándékunk

Szeretnénk megköszönni a bizalmad, ezért engedd meg, hogy megosszunk veled egy pár perces online előadást és néhány rövid videót. Az online előadáson Dr. Hermann Gábor, a Neurotrain fejlesztőközpont alapítója oszt meg veled néhány tanácsot, melyet a gyakorlatba ültetve akár már ma javíthatsz saját, vagy gyermeked alvásminőségén. Ez a felvétel a közelmúltban több ezer embernek segített, hogy alvása pihentetőbb, kielégítőbb legyen.

A további videókon otthon végezhető gyakorlatsorokat látsz majd, melyeket rendszeresen alkalmazva fejlesztheted a légzésed és testtartásod. Ha minden nap végzed ezeket a gyakorlatokat, akkor pusztán néhány héten belül érezni fogod a pozitív változást.

Szeretettel várunk az állapotfelmérésen, addig pedig kellemes gyakorlást kívánunk! Kérdés esetén keress bennünket bizalommal a lenti elérhetőséeg bármelyikén!

Dr. Hermann Gábor előadása

Otthon végezhető gyakorlatok

Kapcsolat

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

    Atavédelmi nyilatkozat: https://neurotrain.hu/adatvedelmi-tajekoztato/

Rendelési idő:

Hétfő: 09:00-14:00

Kedd: 09:00-19:00

Szerda: 09:00-17:00

Csütörtök: 09:00-19:00

Cím: 1036 Budapest, Lajos utca 91. 3.emelet /1.

Telefon: +36 1 306 78 46; +36 20 996 7846

E-mail: info@neurotrain.hu