A Neurotrain szakértői

Untitled design (2)

Dr. Hermann Gábor

A Neurotrain tréningközpont alapítója. Dr. Hermann Gábor nevéhez köthető a világ egyik legfejlettebb nyelés-, légzés- és testtartásfejlesztő komplex tréningprogramja.

Magyarország leginnovatívabb fogszabályozó rendelőjének vezetője, több eljárás itthoni meghonosítója, új eljárások kifejlesztője, az egészségközpontú fogszabályozás nemzetközi szakértője, alvásfogorvos.

Csányi Mariann

Csányi Mariann (Ancsi) vagyok, gyógytornász. 2015-ben végeztem Szegeden. Azóta a szakmámban dolgozom és oktatok. Számomra fontos a tájékozottság, ezért folyamatosan tanulok. Több nézőpontból is foglalkoztam már az emberi testtel: fascia, csontrendszeri, idegrendszeri, zsigeri..stb megközelítéssel.

Dolgoztam a prevencióban és a rehabilitációban is. Korábban sérülések, fájdalmak akut és krónikus ellátásában vettem részt. Jelenleg a Neurotrain team-et erősítem. 

Untitled design (1)

Schuszter Hanna Boglárka

Schuszter Hanna Boglárka vagyok, logopédia és pszichopedagógia szakirányon végzett logopédus, gyógypedagógus. Főiskolai majd egyetemi tanulmányaimat az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Karon végeztem. 

Logopédia ezen területével először saját érintettség és tapasztalás útján találkoztam, ez motivált, hogy a tanulmányaim során szerzett tudásom még inkább elmélyítsem. Folyamatosan igyekszem gyarapítani és frissíteni ismereteimet rendszeres továbbképzések által.

Hermann Tamás

“Hermann Tamás vagyok. Orvosi családban nőttem fel, ahol csapból is az emberi egészség és a gyógyulás téma folyt. Nyugattól a Távol Keletig az összes nagy iskola könyvei a képes mesekönyvekkel voltak vegyítve a polcokon. Amíg édesapámat és húgomat a fizikai test gyógyítása, engem az elme és lélek világa érdekel. Az emberi lét különös áldása a belső világ komplexitása.

Egyetem előtt ICF Coach képesítést kaptam, illetve Integratív Pszichoszomatika, Mindset, Karakterfixáció Oldás és Consulting képzéseket végeztem. Angliában a University of Warwick egyetemen pszichológia szakán folytattam, amiről egy év után váltottam a budapesti Integrál Akadémia pszichológia képzésére 2020-ban. Nagyon érdekel a technológiával átitatott társadalom, generációinak mediálása (erről tartottam előadásokat), a digitális és a való élet viszonya, és így a szokásaink, belső nyugalmunk, kapcsolataink gyógyítása, fejlesztése a modern mindennapokban.”

Kapcsolat

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

    Atavédelmi nyilatkozat: https://neurotrain.hu/adatvedelmi-tajekoztato/

Rendelési idő:

Hétfő: 09:00-14:00

Kedd: 09:00-19:00

Szerda: 09:00-17:00

Csütörtök: 09:00-19:00

Cím: 1036 Budapest, Lajos utca 91. 3.emelet /1.

Telefon: +36 1 306 78 46; +36 20 996 7846

E-mail: info@neurotrain.hu