Neurotrain Move – Mozgásszervi csomag

Beállt a vállad?

Nem tudod mozgatni a karodat, lábadat, nyakadat? 

Fáj a hátad, derekad?

Ismerd meg a Neurotrain mozgásszervi fájdalmakra összeállított kezeléscsomagját!

Kinek ajánljuk a csomagot?

 • Akut /krónikus megváltozott mozgásszervi működések esetén.
 • Funkció vesztés (pl.: kar emelés, guggolás), fájdalom, mozgásterjedelem beszűkülés, diszkomfort érzet. 
 • Ha azt érzed, hogy hétköznapi tevékenységeid közben korlátozva vagy, pl.: sajgó derék, térd, stb.
 • Masszázs/kezelés után jobb a helyzet, de a problémád visszatér.
 • Sportolóként teljesítmény fokozásra.

Célunk, hogy visszatalálhass a középpontodba, az egyensúlyi helyzetedbe. A kezelések során használjuk a Neuro-mozgáskorrekciót, kiegèszítő kezelèseket, önmasszázst és aktív gyakorlatokat.

Mit érdemes tudnod a csomagról?

A program 3 alkalomból áll. A módszer különleges, ez nem masszázs, vagy direkt testkezelés.  Meglepő lehet, hogy a kezelések során nem feltétlenül konkrétan a problémás testfelszínen dolgozunk, hanem annak távolabbi összefüggéseire hatunk és így javul majd az állapodod. 

A kezeléseken laza kényelmes ruházat viselése ajánlott. Először feltérképezzük a testtartást, mozgásokat, járást. Ezt izomtónus vizsgálat követi (székben ülve/ háton fekve – kar/láb megtartása). Szükség esetén kiegészítő kezeléseket is alkalmazunk, mint pl. köpöly, tape, fülmag, manuális kezelés, önmasszázs, aktív gyakorlatok. A három kezelès között min. 3-7 nap telik el.

A terápia felépítése

1. Neuro-mozgáskorrekció

A testünk egy nagy érzékelő, átalakító és kivitelező egység is egyben. Az ingereket beengedi, megszűri, átalakítja és cselekvéssé formálja. Amikor harmonikusan működünk, az izmaink bekapcsolnak (el tudunk dobni egy labdát). Szükség esetén, pedig kikapcsolnak (relaxáltan alszunk). Sokszor viszont bizonyos ingerek hatására bekapcsolva maradnak. Úgy, mintha egész este égve hagytad volna a lámpát. Így is tudod használni a tested, viszont sokkal kimerítőbb, és hamarabb is kell cserélni az „égődet”.

A Neuro-mozgáskorrekció a fenti példával élve beállítja az elektromos hálózatot, hogy bármikor, amikor szükséged van rá, fel- és lekapcsolhasd a lámpát.

Ez mit is jelent?

A Neuro-mozgáskorreció módszerével az egész testben oknyomozunk, hiszen sokszor a legtávolabbi ponton van a kiváltó ok. Elemezzük a mechanikai összefüggéseket, a kemikáliák és érzelmek által kiváltott reflexes válaszokatis. Igen van összefüggés, többek között az idegrendeszeri hálózatnak köszönhetően, mely mindent összeköt a testünkben. Szállítja az információkat a feldolgozó, irányító rendszer felé (pl.: agy) Továbbá visszafelé is informál a végrehajtó egységekhez (izmok, szervek, mirigyek stb). A sérüléseink helyén kialakult blokkok gátolják az információ áramlást. A jelútban bárhol lehet blokk, ezért vizsgálódunk testszerte.

2. Kiegészítő kezelések

 • köpöly: vákuumkezelés, mely a bőrön pirosas/ lilás foltot hagyhat, viszont nagy hatékonyan fokozza az adott terület vérellátását és így izmokat lazít és fájdalmat csökkent
 • kinesio tape: rugalmas szalag, mely a bőrre ragasztható.
 • fülmag: a fülbe ragasztva segíti a zsigeri működések normalizálását.
 • manuális kezelés: lágyrész mobilizáló technikák.
 •  

3. Önmasszázs és Gyógytorna

Keleti és nyugati medicinát összefésülve, személyre szabottan állítjuk össze a gyakorlatokat.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

A Neurotrain Move csomag értéke

95 000 Ft

95 000 Ft

3 alkalom
Szükség esetén kiegészítő alkalmak: 33 000 Ft

Kapcsolat

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Rendelési idő:

 • Hétfő: 09:00-18:00
 • Kedd: 14:00-19:00
 • Szerda: 09:00-19:00
 • Csütörtök: 08:00-19:00

Cím: 1036 Budapest, Lajos utca 91. 3.emelet /1.

Telefon: +36 1 306 78 46; +36 20 996 7846

E-mail: info@neurotrain.hu